Malo o meni….

Ko sam ja? Bivša novinarka, koja je odlučila da promeni zanat i pronašla se u masaži. Dobrim delom zahvaljujući ambasadoru welness-a Srbije Peđi Filipoviću koji nas nije učio samo pukoj tehnici već je insistirao na stvaranju zdravog odnosa prema sebi i prema osobi koja leži puna poverenja na stolu za masažu.

Kvalitetna masaža nas promeni iz korena. Ma koliko nervozni došli, odlazimo lakim korakom, puni energije, raspoloženiji. To je ono Kvalitetna masažašto želim da učinim za osobu koja mi pokloni poverenje. Da vreme koje provedemo zajedno probudi osećaj mira, lakoće i prijatnosti.

Ogromna je odgovornost kada nas neko odabere za svog masera-terapeuta. Ali verujem da, ako nekome činiš ono što bi voleo da čine tebi, sve mora da izađe na dobro.

Masaža menja moj život dok masiram. Osećam se dobro kada mi prsti pokažu gde je problem, kada osetim da se osoba ispred mene opušta. Masaža me uči da, ako nekoga dodirnem ljubavlju i poštovanjem, on će to osetiti i uzvratiti. Nagovorila me je da manje srljam, imam strpljenja, lakše prihvatam, lakše dajem.

Masaža je svojevrsni podsetnik svima nama koliko je dobro da se osećamo dobro. 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply