Sami masažom vratite licu mladost

Kreme koje umanjuju bore mogu da imaju efekta, ali ni približno tako vidljiv kao kada se nanose uz masažu lica. Sad, najbolje (i najlepše, najprijatnije, naj…) je kada vam stručan maser ispegla bore, umanji naduvenost i podmladi kožu lica i vrata, ali ako nemate vremena ili finansija – samomasaža je rešenje.

Masaža lica smanjuje bore, opušta, poboljšava cirkulaciju, uklanja glavobolju, a možete je primeniti svakog dana i u vreme koje vama odgovara.

Masažu koju možete videti na snimku ispod morate izvesti istim redosledom. Svaki pokret mora biti lagan, bez preteranog trljanja i zatezanja kože. Dovoljno je oko četiri minuta da je završite.

Obavezno uzmite kremu koja se sporo upija, da ne biste suvim prstima trljali po nežnoj koži lica i stvorili neželjene reakcije. Odmah ćete primetiti razliku, ali za ozbiljnije ublažavanje bora morate da se naoružate strpljenjem.

Ako vam baš manjka elana, pre nego što počnete sa masažom lica, snimite nekoliko fotografija trenutnog stanja, a ponovite s vremena na vreme i uporedite. Kada vidite razliku, nećete pronalaziti izgovore.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply